Toonkunst Bussum (TKB) heeft plaats voor een enthousiaste hoornist die vast lid wil worden.

Wij, Toonkunst Bussum zijn een bijzondere vereniging met een koor en een orkest en met enthousiaste leden die gezelligheid en een goede sfeer erg belangrijk vinden. De combinatie van koor en orkest in een vereniging komt zelden voor in Nederland. Daarnaast zijn we in het gelukkige bezit van een jeugdstrijkorkest, Het Wladimir Consort. Koor, orkest en jeugdorkest staan onder leiding van dirigent Yiorgo Moutsiaras. Onze vereniging biedt niet alleen grote voordelen zoals het programmeren van grotere werken voor koor en orkest maar ook aparte stukken voor blazers. Verder verzorgt het orkest jaarlijks nog een kinderconcert op een of meer locaties. De repetities zijn hierdoor zeer gevarieerd, interessant en intensief. Ook omdat er meerdere gezamenlijke repetities met het koor aan een concert voorafgaan.

Onze vaste repetitieavond is de dinsdagavond, wij repeteren van 20.00 tot 22.15 uur in SCALA, Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum, op loopafstand van NS Station Bussum-Zuid. Wil je meer weten over onze vereniging, kijk dan verder op onze website. Je vindt daar een volledig overzicht van onze vereniging en al onze programma’s.

Dit najaar repeteren strijkers en blazers apart, elke groep eens in de veertien dagen op dinsdagavond.

Interesse? Neem dan contact op met wil.senden@planet.nl (035-6235309) en maak mogelijk een afspraak om bij een blazersrepetitie te komen kennis maken.